1 d’octubre del 2011

Les meves vilafranquines Dones d'heura

.

Ahir al Vinseum, l'Anna Ruiz em va deixar sense paraules amb la presentació tan bonica i treballada del meu poemari Dones d'heura. Em va emocionar que llegint-me em descobrís. Gràcies!




Aquests són tres dels punts de llibre que m'ha regalat la Carme Rosanas. M'encanta! Estan inspirats en els meus poemes del llibre Dones d'heura. Són pintat a aquarel·la, i m'ha n'ha fet molts! Tots diferents! Gràcies a ella a la presentació de Dones d'heura, al Vinseum, tothom que va comprar un llibre, va tenir-ne un punt fet a mà, amb molt d'amor.
Gràcies, Carme!





Gràcies a la Teresa Costa-Gramunt que des del sentiment i amb les seves paraules m'ha acompanyat aquests dies.

Gràcies a la Txell, per solucionar-me un entrebanc i per ser-hi.


Gràcies a la Maria Rodríguez Sandia per fer del poema Quadre una auténtia dramatitizació. Artista, i no de pega!


I un gràcies així de gran, així:
GRÀCIES! a la Pilar Valero. Per tot el que m'ha ajudat, pel seu suport, per la seva dedicació, per creure en mi i encoratjar-me. Un petó des del cor.

*

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Marta, un cop més jo voldria repetir-te que la teva no va ser una presentació de llibre, va ser tot un espectacle delicat, cuidat i emotiu. Vam gaudir tots. I molt! I te'n felicito un cop més. Tot va estar en el seu punt just.

Si m'hi deixes posar una mica d'humor et diria que després d'emocionar-me també amb la presentació de l'Anna, em vaig "deprimir" per la sensació que jo no sabria mai llegir com ella sap... Jo ja havia llegit el teu llibre i ella em va descobrir moltes coses més on jo no havia arribat.

I l'estona de després, encantadora, agradable i feliç.

Moltes gràcies per organitzar una cosa com aquesta.

Voldria fer-ne una crònica, quan m'arribi alguna imatge!

Mps Landino ha dit...

Carme, moltes gràcies!
Miraré de fer-te arriba alguna imatge.
Un petó